EXPOSITIES

Na verschillende exposities in Nederland, Zwitserland en Japan staan exposities in New York en Nederland op het programma.

Volgende exposities
In de periode van juli / augustus 2003 exposeert Bob Tomanovic in de St. Baafskerk te Aardenburg, Zeeuws-Vlaanderen.

Hieronder enkele foto's van de opening op vrijdag 4 juli 2003, waarbij ook de Belgische vice-president en minister van Toerisme, de heer Landuit, aanwezig was.

Aardenburg

Aardenburg Aardenburg

Aardenburg


Vorige expositie: Galerie 't Weefhuis
Van april tot medio mei 2003 in galerie "'t Weefhuis", Lucas van Hauthemanlaan 1, Nuenen.

Dordogne

River of the Light

The Center

New Horizon

Ochtendmist / Morning fog

The first snow

Light of the Soul

Lama Talks


"Hofvijver", Den Haag
Op het initiatief van "Stichting Hofvijver" werd in het voorjaar van 2002 de expositie "Hofvijver in poŽzie en beeld "georganiseerd. Meer dan 170 toonaangevende beeldende kunstenaars uit Nederland en Vlaanderen hebben hun inspiratie in beeld en woord vertaald. Deze expositie werd door de voormalige Minister- President Wim Kok geopend.

Hofvijver Den Haag, S. Bob Tomanovic

Het schilderij van Bob Tomanovic, "A mirror of the time", heeft op deze expositie een opvallende rol gespeeld. Het doek werd onmiddellijk bij de opening door het advocatenkantoor "Vermeulen en Grooss" uit Den Haag aangekocht. Het werd bovendien uitgekozen als visueel profiel van de expositie en is in de verschillende kranten en kunstbladen gepubliceerd.

Kort na de opening kwam uit Het Kabinet van de Minister-President het initiatief om Bob Tomanovic uit te nodigen tot het schilderen van nog twee schilderijen met hetzelfde thema "Hofvijver in poŽzie en beeld". Inmiddels heeft Bob deze twee nieuwe "Hofvijvers" geschilderd.

Volgens de planning zal een van deze twee schilderijen van Bob een prominente plaats in het nieuwe "Catshuis" krijgen, wanneer de restauratie daar is voltooid. Het andere werk hangt al sinds zomer 2002 in het Parlementsgebouw.

Enkele foto's van een vorige expositieJocondes Kabinet, Den Haag

Meer informatie
Meer informatie over Bob's exposities krijgt u bij Bob Tomanovic zelf. Zie contact.